OVER MIJ

Mijn naam is Jennifer Serrij, founder van Renouveau.
Na het afronden van de opleiding NGS sportmassage ben ik mij gaan specialiseren in een holistische manier van behandelen.
Het is mijn doel om door middel van Renouveau mensen dichter bij zichzelf te brengen en hun zelfhelend vermogen.


OVER RENOUVEAU

RENOUVEAU’S VISIE

In deze drukke, moderne wereld lijkt dichtbij onszelf blijven vaak een onmogelijke taak. We worden vrijwel elk moment van de dag overprikkeld door wat er om ons heen gebeurd. Ons lichaam verteld van alles, in simpele taal die de weg naar onszelf creëert, maar word amper gehoord.
Onze headspace heeft vaak, zonder dat we hier altijd even bewust van zijn, de controle. Veel mensen weten dan ook niet waar ze überhaupt moeten beginnen als het gaat om connecten met zichzelf.
Renouveau’s missie is om ruimte te creëren in alle onrust, om weer echt in te kunnen tunen met onszelf, en tot rust te komen.

ZELF GEPERSTE, BIOLOGISCHE MASSAGE OLIE

Binnen Renouveau worden alle producten heel bewust en zorgvuldig gekozen.          Zo om precies te weten waar jij mee in aanraking komt.                                            Om dit zo transparant mogelijk te laten zijn, wordt er binnen Renouveau zelf geperste, biologische massage olie gebruikt. Deze olie is zowel koud geperst,                wat inhoudt dat er geen voedingsstoffen verloren gaan, als ongeraffineerd,             wat inhoudt dat het onbewerkte olie is, en dus niet gebleekt of ontgeurd.
Daarnaast is het olie van de eerste en enige pers en geperst van biologische noten en zaden. Deze factoren maken dat Renouveau’s massage olie enorm voedend is!

Naast Renouveau’s eigen olie, kun je er  ook voor kiezen om met kokosolie gemasseerd te worden.
Deze is van het merk Natural Heroes. Natural Heroes werkt met volledig natuurlijke producten, 100% dierproefvrij en met herbruikbare en duurzame verpakkingen. Een visie die perfect aansluit op die van Renouveau!

BOTER

Naast de zelf geperste massage olie, kun je er ook voor kiezen om met een sheabutter, of cacaoboter gemasseerd te worden. Deze is net zoals de kokosolie van het met Natural Heroes.