Over mij.

Mijn naam is Jennifer Serrij, en ik ben de oprichter van Renouveau.
Ik heb een opleiding tot NGS sportmasseur gevolgd, en heb meerdere trainingen binnen  de ontspannings massages gehad. Na meerdere jaren aan ervaring en ontwikkeling binnen het vak, besloot ik de stap van een eigen praktijk te nemen,        en mij volledig te richten op de zowel mentale als lichamelijke gezondheid van de mens. Dit in combinatie met mijn passie voor natuurlijke producten, maakt dat ik naast het geven van massages ook mijn aandacht richt op het maken van massage olie.

Over Renouveau

Renouveau’s visie.

Renouveau staat voor de wederopbloei van aandacht en beleving.

Aandacht, je hoort het regelmatig.                                                                              Als kind zijnde hebben we dit van nature en beleven we dan ook daadwerkelijk het moment. Maar vervolgens lijken we het langzaam te verleren.                                      In deze drukke wereld vol met prikkels en afleiding, is het hebben van volledige aandacht dan ook een enorme uitdaging, en lijkt voor velen van ons onhaalbaar.        We nemen weinig tijd om even een stap terug te doen, en te voelen wat ons zowel mentaal als lichamelijk bezig houdt. Binnen Renouveau laten we alle drukte en afleidingen van het alledaagse leven even voor wat het is, en richten we volledige aandacht op jouw zowel mentale als lichamelijke gezondheid en om dan ook daadwerkelijk te beleven.

De zelf geperste, biologische massage olie.

Binnen Renouveau worden alle producten heel bewust en zorgvuldig gekozen.          Zo om precies te weten waar jij mee in aanraking komt.                                            Om dit zo transparant mogelijk te laten zijn, wordt er binnen Renouveau zelf geperste, biologische massage olie gebruikt. Deze olie is zowel koud geperst,                wat inhoudt dat er geen voedingsstoffen verloren gaan, als ongeraffineerd,             wat inhoudt dat het onbewerkte olie is, en dus niet gebleekt of ontgeurd.
Daarnaast is het olie van de eerste en enige pers en geperst van biologische noten en zaden. Deze factoren maken dat Renouveau’s massage olie enorm voedend is!

Naast Renouveau’s eigen olie, kun jeer  ook voor kiezen om met kokosolie gemasseerd te worden. Deze word van te voren verwarmd!

De boter.

Naast de zelf geperste massage olie, kun je er ook voor kiezen om met een sheabutter, of cacaoboter gemasseerd te worden. Deze is net zoals de olie biologisch en ongeraffineerd. Daarnaast is de boter nog in zijn meest pure vorm.